Wethouder Jansen onwel tijdens raadsvergadering

Aan het begin van de raadsvergadering van de gemeente Rheden, in het gemeentehuis in De Steeg, is wethouder Jan Jansen (CDA) onwel geworden. Om 20.15 uur zakte hij in elkaar, waarna fractievoorzitter Piet Wubs van Gemeentebelangen zich over Jansen ontfermde. Wubs is arts. Een ambulance bracht Jansen over naar het ziekenhuis, nadat een hartfilmpje daartoe aanleiding had gegeven.
Besloten werd enkele hamerstukken nog af te werken, omdat ze niet konden worden uitgesteld, maar de rest van de agenda door te schuiven naar januari. Het debat over onder meer Riverstone is daardoor uitgesteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.