Home / De Steeg / Wethouder Jansen onwel tijdens raadsvergadering

Wethouder Jansen onwel tijdens raadsvergadering

Aan het begin van de raadsvergadering van de gemeente Rheden, in het gemeentehuis in De Steeg, is wethouder Jan Jansen (CDA) onwel geworden. Om 20.15 uur zakte hij in elkaar, waarna fractievoorzitter Piet Wubs van Gemeentebelangen zich over Jansen ontfermde. Wubs is arts. Een ambulance bracht Jansen over naar het ziekenhuis, nadat een hartfilmpje daartoe aanleiding had gegeven.
Besloten werd enkele hamerstukken nog af te werken, omdat ze niet konden worden uitgesteld, maar de rest van de agenda door te schuiven naar januari. Het debat over onder meer Riverstone is daardoor uitgesteld.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.