Voetballers Sp Brummen bezorgen post

BRUMMEN – Primera Bosman uit Brummen biedt verzenders van kerstpost de mogelijkheid tegen een sterk gereduceerd tarief hun kaartjes binnen de gemeente Brummen te laten bezorgen. Sinds 7 december kan men de post afgeven bij de Brummense boekhandel, waarbij de kosten 0,25 euro per stuk bedragen. Daarmee bespaart men al gauw 30 procent op de gebruikelijke verzendkosten. Een netwerk van bezorgers, bestaande uit vrijwilligers van Sportclub Brummen, staat klaar om de post direct ter bestemde plaatse te brengen. Van de opbrengst komt een groot deel ten goede aan de clubkas van de voetbalvereniging.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.