Home / Laag-Keppel / Voetballers Sp Brummen bezorgen post

Voetballers Sp Brummen bezorgen post

BRUMMEN – Primera Bosman uit Brummen biedt verzenders van kerstpost de mogelijkheid tegen een sterk gereduceerd tarief hun kaartjes binnen de gemeente Brummen te laten bezorgen. Sinds 7 december kan men de post afgeven bij de Brummense boekhandel, waarbij de kosten 0,25 euro per stuk bedragen. Daarmee bespaart men al gauw 30 procent op de gebruikelijke verzendkosten. Een netwerk van bezorgers, bestaande uit vrijwilligers van Sportclub Brummen, staat klaar om de post direct ter bestemde plaatse te brengen. Van de opbrengst komt een groot deel ten goede aan de clubkas van de voetbalvereniging.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.