Naturalisatiedag in Brummen

BRUMMEN – Nieuwe inwoners van Nederland kunnen zich laten ‘naturaliseren’, met andere woorden: Nederlander worden. Eens per jaar wordt voor hen Nationale Naturalisatiedag gevierd. Deze zogeheten ‘nieuwe Nederlanders’ krijgen dan uit handen van de burgemeester een officiële verklaring, waarin staat dat zij Nederlands Staatburger geworden zijn. Zo werd dinsdag ook Naturalisatiedag gevierd in de gemeente Brummen. In bijzijn van het college kregen zo’n dertig inwoners van de gemeente de verklaring uit handen van burgemeester Niels Joosten, die hen van harte welkom heette in ons land en in de gemeente – foto Peter Lous

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.