Home / Laag-Keppel / Brummen steunt TESS Unlimited

Brummen steunt TESS Unlimited

BRUMMEN – De vrijwilligers van de stichting TESS Unlimited hielden een warm gevoel over aan de Witte Wintermarkt in Brummen. Dat ze het na een dag buiten bitter koud hadden, heeft zeker niet gelegen aan de warmte van de inwoners van het dorp. Ten eerste kreeg de stichting een cheque van 1500 euro van Ondernemersvereniging Brummen, een week nadat dameskoor Ludiek een gift van 750 euro had gedaan. Ook tijdens de markt hebben veel mensen een kleine of grotere donatie gedaan. Dit geld is meer dan welkom en wordt ook zeker goed besteed door Tessa de Goede, oprichter van TESS Unlimited. Zij steunt projecten in Guatemala en Nepal. Zo helpt ze in Guatemala kinderen met een hazenlip, door operaties voor hen te betalen. Ook heeft ze een melkproject lopen en steunt ze een basisschool. Dankzij de enthousiaste hulp van vrijwilligers en financiële ondersteuning uit Brummen kan zij dit goede werk in 2010 voort blijven zetten.

www.tessunlimited.nl
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.