Jubilarissen RFC in het zonnetje gezet

 Het Rhedens Fanfare Corps heeft onlangs haar leden en vrijwilligers weer in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse verenigingsavond. Ook zijn de jubilarissen gehuldigd. Zo is Anne Bruger al vijftig jaar lid. Hij maakte jarenlang deel uit van het bestuur en liep als tamboer-maître voor het corps. Nog steeds is Anne erg betrokken bij de vereniging en hij is dan ook benoemd tot erelid van RFC. Frits Hendriks is gehuldigd voor veertig jaar lidmaatschap. Hij is de spil achter de bibliotheek van het corps. Hij draagt er zorg voor dat ieder lid de juiste muziek in zijn map heeft zitten. Ook helpt Frits maandelijks bij het ophalen van het oud papier. Maar er waren meer jubilarissen. Frans Riemsdijk, Theo Brouwer en Henk Nijman zijn ieder 35 jaar lid. Gerrit van de Kraats en Wim Eeltink zijn RFC al 30 jaar trouw. Voor 25 jaar lidmaatschap zijn Ise Grotenbreg en Sander Peters gehuldigd. Vera van den Berg tenslotte is 12,5 jaar lid.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.