Eerste Hanzebanier voor burgemeester

DOESBURG – Volgend jaar juni vindt de tweede editie plaats van de Doesburgse Hanzefeesten. Speciaal voor deze gelegenheid is er een banier ontworpen. Op 12 juni is deze banier overal in de binnenstad te bewonderen, in totaal komen er 250 stuks te hangen. Het eerste exemplaar was echter bestemd voor burgemeester Kees Luesink van de gemeente Doesburg. Voorzitster van de Hanzefeesten, Désirée Kester, bood het banier aan. Mensen die te zijner tijd een banier willen ophangen, kunnen er eentje aanschaffen. Ze kosten 14,50 euro per stuk en zijn vanaf medio januari verkrijgbaar bij de VVV, warenhuis Starink en De Waag. Tijdens de Hanzefeesten gaat Doesburg terug in de tijd. Er worden middeleeuwse activiteiten georganiseerd en alle medewerkers lopen rond in passende kledij.
 

1 REACTIE

 1. Hallo,

  28 en 29 december jl waren wij in Doesburg. We zagen her en der zo’n banier hangen. Mijn achternaam is Doesburg ☺️. En graag zou ik zo’n banier willen hebben, echter bij de VVV waren ze helaas niet meer te koop.

  Via Google kom ik op deze site en mijn vraag is: wie wil zijn banier aan mij overdoen cq verkopen? Ik zou er heel blij mee zijn!!

  Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

  Groetjes,
  Arja Doesburg
  arjadoesburg@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.