Home / Dieren / Iglo’s bouwen in Spelerij

Iglo’s bouwen in Spelerij

De Spelerij in Dieren heeft naast het gewone spelen weer iets extra’s te bieden voor bezoekers in de kerstvakantie. Een echte winteractiviteit want bezoekers kunnen van enorme blokken piepschuim Iglo’s bouwen waar ze in kunnen spelen. En met een beetje geluk begint het dan ook te sneeuwen. De openingstijden in de kerstvakantie zijn van 19 december tot en met 3 januari van 10.00 tot 17.00 uur. Eerste en tweede Kerstdag en oud – en nieuwjaarsdag is de Spelerij gesloten.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.