Home / Velp / Middenberm in Rozendaalselaan

Middenberm in Rozendaalselaan

DE STEEG / VELP – De gemeente Rheden gaat de Rozendaalselaan in Velp herinrichten. De straat krijgt een middenberm met bomen en op de kruising met de Wilhelminastraat komt een verkeersplateau.

Rheden liet omwonenden half november via een 3D-animatie drie verschillende varianten van het plan zien. Tijdens de bijeenkomst koos ruim zeventig procent van de aanwezigen voor een middenberm met bomen. Het asfalt in de straat wordt vervangen door gebakken klinkers. De bewoners vroegen tevens aandacht voor de te smalle voetpaden en de inrichting van de Wilhelminastraat. Rheden zal deze verzoeken meenemen in de uitwerking van het plan. De herinrichting wordt tegelijkertijd met werkzaamheden aan de riolering uitgevoerd. Het plan moet eind 2010 klaar zijn. De gemeente bepaalt in overleg met de ondernemers uit de omgeving wanneer de werkzaamheden starten.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.