On Wheels door Rheden voor Serious Request

RHEDEN – 3FM Serious Request heeft dit jaar in samenwerking met Rode Kruis het thema Malaria als goede doel gekozen. Dit komt overeen met millenniumdoel zes van de Verenigde Naties, help ziektes als malaria en aids de wereld uit. Een groep enthousiastelingen heeft besloten om deze twee acties met elkaar te verbinden middels een tocht On Wheels langs zoveel mogelijk millenniumgemeenten. In vijf dagen langs de glasstad Leerdam naar het Glazen Huis van radio 3FM in Groningen. Het traject leidt achtereenvolgens via Nijmegen, Arnhem, Rheden, Zutphen, Zwolle en Heerenveen.

Op zondag 20 december verwacht Rheden de rollende optocht om ongeveer 14.15 uur. De ondernemersvereniging Rheden biedt rondom Het wapen van Rheden vanaf 14.00 de mogelijkheid om met de door Sportieve Evenementen Peter Oversteegen beschikbaar gestelde steppen en trikers een rondje te sponsoren. Deelnemers laten zich dan sponsoren door familie of vrienden. De vraag hoeveel rondjes in tien minuten? staat centraal. Wie niet mee wil doen met steppen, kan zelf een bedrag in de sponsorpot deponeren.

www.glasstad-glazenhuis.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.