Stampottenmiddag De Zonnebloem

LOENEN – Een commissie van de afdeling Loenen van de Zonnebloem is druk geweest met de voorbereiding en uitvoering van een Stampottenmiddag voor alleenstaanden en ouderen. Woensdagmorgen kon een groot aantal gasten worden verwelkomd in De Brink in Loenen.

Voor veel mensen was vervoer geregeld, zodat iedereen die wilde deze morgen ook aanwezig kon zijn. Voorzitter Dicky Verheul sprak een welkomstwoord. Zij vond het prettig om zoveel Loenenaren een gezellig morgen te kunnen bieden. Even gezellig bijpraten onder het genot van een kopje koffie en een drankje en als afsluiting smullen van de stampotten.
Even over twaalf uur hadden de medewerkers van hotel restaurant De Loenermark de stampotten gereed. Er kon gekozen worden uit hutspot, zuurkool of boerenkool met daarbij de hartige ingrediënten. Iedereen liet zich de winterse kost goed smaken. Ook was er een lekker toetje.
Om half twee kwam er een einde aan de gezellige en vooral ook smakelijke middag. Dicky Verheul prees de commissie vijf Zonnebloemvrijwilligsters voor de organisatie van de Stampottendag, maar vergat ook niet de vrijwilligers van De Brink te danken voor hun hulp om ieder van koffie en drank te voorzien en Restaurant De Loenermark voor het verzorgen van het buffet.
Er werd medegedeeld dat de nieuwjaarsmiddag dit jaar op 20 januari wordt gehouden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.