Mooie opbrengst pompoenenverkoop

KLARENBEEK – De pompoenenverkoop op het erf van de familie Brink aan de Elsbosweg in Klarenbeek heeft een geweldig resultaat opgeleverd: 1.516,80.Deze opbrengst is bestemd voor Stichting Vrienden van de Geode. Onlangs werd de cheque overhandigd aan een dankbare Chris van den Haak, voorzitter van Stichting Vrienden van de Geode. Die verzekerde nogmaals dat het bedrag voor de volle 100% zal worden aangewend voor voorzieningen die het wonen in de Geode zo aangenaam mogelijk moeten maken. De gedachten gaan daarbij in eerste instantie uit naar de inrichting van een snoezelruimte.
“Dat de opbrengst aanmerkelijk hoger was dan voorgaande jaren, heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat het om een goed doel dicht bij huis ging”, aldus Brink. En zijn vrouw vult aan: “Mark en Frank Kleverwal zijn heel bekend in Klarenbeek. Dat het geld bestemd was voor het huis waarin zij volgend jaar komen te wonen, heeft waarschijnlijk ook meegewerkt aan dit prachtige resultaat”.

De Geode is een woonvoorziening in Apeldoorn voor jonge mensen met een verstandelijke handicap. Kort geleden is met de bouw ervan begonnen, aan de Rigolettostraat in de wijk Zevenhuizen. Geïnteresseerden kunnen meer informatie inwinnen bij Stichting Vrienden van de Geode (tel.nr. 055 – 360 0211) of een gift overmaken naar rekening 12.10.18.741 t.n.v. Stichting Vrienden van de Geode te Apeldoorn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.