Leuke opbrengst Klarenbeekse Kerstmarkt

KLARENBEEK – De Kerstmarkt bij Ons Gebouw in Klarenbeek voor de Protestantse kerk Klarenbeek kreeg zaterdag dankzij het milde winterweer een goede opbrengst. Het was fris, maar bleef ook droog. Tientallen vrijwilligers waren in touw om er een leuke afwisselende markt van te maken. Een aantal vrouwen waren creatief geweest om allerlei kerstartikelen te maken. De kerststukjes en graftakken werden vlot verkocht. Maar ook de kerstbomen gingen vlot weg. Verschillende personen komen speciaal naar de markt voor de heerlijke erwten- en bruinebonensoep. De boerenkool met worst ontbrak ook niet evenals de oliebollen.
Bij een lekker kopje koffie kon in de kerk geluisterd worden naar muziek en zang van Klarenbeekse kinderen en muzikanten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.