RTV Veluwezoom zoekt vrijwilligers

RTV Veluwezoom zoekt vrijwilligers

Veluwezoom FM is de publieke lokale omroep voor de gemeente Brummen en is op zoek naar vrijwilligers. Het doel van RTV Veluwezoom is om jonge mensen te interesseren voor het maken van radio en tv-programma’s. De nadruk ligt op informatie, cultuur en educatie. Ter versterking van het programma Veluwezoom Sport op zondag van 14.00 tot 17.00 uur is RTV Veluwezoom op zoek naar een presentator. De presentator is verantwoordelijk voor de continuïteit van de sportuitzendingen. Deze uitzendingen worden samen met de radiotechnicus gemaakt en de presentator is dan de schakel tussen de verslaggevers die bij diverse clubs uit de regio langs de velden gaan. De omroep komt ook graag in contact met mensen vanaf 18 jaar die een brede interesse hebben in actuele onderwerpen in de gemeente Brummen, die radio een aansprekend medium vinden dat actueel kan zijn en dichtbij de luisteraars staat en die gemiddeld twee uur per week in teamverband op een plezierige en inhoudelijke manier bezig willen zijn met het medium radio. Voor de versterking van het team radiotechniek komt RTV Veluwezoom graag in contact met mensen vanaf 18 jaar die affiniteit hebben met radiotechniek en audio en die samen met de presentator het actualiteiten radioprogramma verzorgen. De radiostudio is gevestigd aan de Händelstraat 43c in Eerbeek.
 

Secretariaat@rtvveluwezoom.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.