PV Ons Vermaakt reikt prijzen uit

EERBEEK – Postduivenvereniging Ons Vermaak Eerbeek heeft tijdens de jaarlijkse feestavond de prijzen van het afgelopen seizoen uitgereikt. Dit zijn de eerste prijswinnaars in de verschillende categorieën: Vitesse 100 tot 300 km: J. Wienk; Midfond 300 tot 450 km: J. Wienk; Dagfond 500 tot 700 km: J. Onstenk; Overnachtfond 800 tot 1100 km: H. Eldering; Jonge Duiven 100 tot 450 km: J. van Dijk en Natoer 100 tot 300 km: R. Yanar. De beste duif was in bijna iedere categorie van dezelfde eigenaar, behalve bij de Vitesse 100 tot 300 km: daar was de beste duif van J. Onstenk. De Eindstand snelheid Vitesse, Midfond, Jongen en Natoer: J. Wienk, de beste duif is van R. Yanar. Eindstand Fond, Dagfond en Overnachtfond: H. Eldering, beste duif is van J. Onstenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.