Home / Eerbeek / PV Ons Vermaakt reikt prijzen uit

PV Ons Vermaakt reikt prijzen uit

EERBEEK – Postduivenvereniging Ons Vermaak Eerbeek heeft tijdens de jaarlijkse feestavond de prijzen van het afgelopen seizoen uitgereikt. Dit zijn de eerste prijswinnaars in de verschillende categorieën: Vitesse 100 tot 300 km: J. Wienk; Midfond 300 tot 450 km: J. Wienk; Dagfond 500 tot 700 km: J. Onstenk; Overnachtfond 800 tot 1100 km: H. Eldering; Jonge Duiven 100 tot 450 km: J. van Dijk en Natoer 100 tot 300 km: R. Yanar. De beste duif was in bijna iedere categorie van dezelfde eigenaar, behalve bij de Vitesse 100 tot 300 km: daar was de beste duif van J. Onstenk. De Eindstand snelheid Vitesse, Midfond, Jongen en Natoer: J. Wienk, de beste duif is van R. Yanar. Eindstand Fond, Dagfond en Overnachtfond: H. Eldering, beste duif is van J. Onstenk.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.