Dodelijke pillen ontvreemd in Eerbeek

Het gaat om een grote verzameling van in totaal 2400 XTC-pillen, die waren ondergebracht in een tiental zwarte verzamelmappen voor munten. De pillen hebben diverse kleuren en afbeeldingen. Veertig stuks van deze verzameling, in de kleuren rood met wit (met de bijnaam Ajax of Feyenoord), zouden volgens de eigenaar bij inname dodelijk zijn. Op deze gevaarlijke rood met witte pillen zit, in tegenstelling tot andere xtc-pillen, geen logo.

De 46-jarige eigenaar meldde donderdagochtend 10 december de diefstal uit zijn woning in Eerbeek, die diezelfde ochtend had plaatsgevonden tussen 8.30 en 10.30 uur. Hoe men zijn woning is binnengekomen is nog niet duidelijk.

De man deed de melding vooral omdat hij zich zorgen maakt om het gevaar van de rood / witte pillen en wil vooral waarschuwen voor het gebruik ervan. De straatwaarde van de verboden verzameling xtc-pillen, waaraan zo’n 20 jaar was gewerkt, bedraagt ongeveer 10.000 à 12.000 euro. De politie heeft het Openbaar Ministerie, de burgemeester en de medische hulpdiensten geïnformeerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.