Home / Doesburg / Opbrengst kerstmarkt naar Edukans

Opbrengst kerstmarkt naar Edukans

Oecumenische basisschool De Ark, locatie Doesburg, houdt op woensdag 16 december een besloten kerstmarkt voor alle leerlingen en hun ouders en familieleden. De kinderen hebben in de klassen knutselwerkjes gemaakt die zij tijdens de kerstmarkt verkopen. De avond ervoor wordt er voor de ouders en leerkrachten een kerstworkshop Kerstdecoraties Maken gehouden. Deze decoraties zijn ook tijdens de kerstmarkt te koop. De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan het goede doel Edukans. De kinderen van de basisschool hebben de afgelopen periode schoenendozen gevuld met schoolspullen en speelgoed. Deze gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra voor straatkinderen in Oeganda, Malawi en Irak.

www.edukans.nl
 

Lees ook

Margreet Frankot leent werk van vader Roelof uit aan Raadskelder

DOESBURG – Stichting de Raadskelder in Doesburg heeft op het moment een bijzondere expositie. Margreet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.