Opbrengst kerstmarkt naar Edukans

Oecumenische basisschool De Ark, locatie Doesburg, houdt op woensdag 16 december een besloten kerstmarkt voor alle leerlingen en hun ouders en familieleden. De kinderen hebben in de klassen knutselwerkjes gemaakt die zij tijdens de kerstmarkt verkopen. De avond ervoor wordt er voor de ouders en leerkrachten een kerstworkshop Kerstdecoraties Maken gehouden. Deze decoraties zijn ook tijdens de kerstmarkt te koop. De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan het goede doel Edukans. De kinderen van de basisschool hebben de afgelopen periode schoenendozen gevuld met schoolspullen en speelgoed. Deze gaan naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra voor straatkinderen in Oeganda, Malawi en Irak.

www.edukans.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.