Home / Doesburg / Kerstpakketenactie ODO

Kerstpakketenactie ODO

Het Oecumenische Diaconaal Overleg (ODO), een poot van de Raad van Kerken Angerlo-Doesburg, wil kerstpakketten doorgeven aan anderen die helemaal niets ontvangen voor kerst. Ieder jaar ontvangen veel mensen één of meerdere kerstpakketten met de feestdagen en de ODO ontvangt graag één pakket of losse spullen om deze door te geven. Iedereen die een kerstpakket kan missen, mag deze op maandag 21 december tussen 18.30 en 20.00 uur inleveren bij het Maartenhuis aan de Roggestraat 7 in Doesburg. De gezinnen die het minder hebben, zijn hier erg blij mee.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.