Kassabonnen zijn Kerstman waard

DOESBURG – Wie van 16 tot en met 23 december winkelt bij één van de leden van de Doesburgse ondernemervereniging DOV, krijgt bij een besteding van 10 euro een kanskaart. Deze kaart kan vervolgens worden gedeponeerd in de ton bij de grote kerstboom op de driesprong.

Met deze actie maken deelnemers kans op een chocolade Kerstman van 16 kilogram. Die kerstman is nu te bewonderen in de etalage van Chocolaterie Alberdeco in de kerkstraat in Doesburg.
De sfeervolle binnenstad van Doesburg brengt de echte kerstsfeer helemaal tot leven. Heerlijk proeven van die gezellige kerstsfeer kan op twee extra koopavonden. Op dinsdag 22 en woensdag 23 december zijn de winkels tot 21.00 uur geopend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.