Kandidatenlijst Stadspartij Doesburg vastgesteld

DOESBURG – De ledenvergadering van Stadspartij Doesburg heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010 vastgesteld. De partij is gegroeid en er is gebleken dat de Stadsparij draagvlak heeft in Doesburg. Het ledenaantal is aanzienlijk gestegen en velen willen meedoen aan de verkiezingen om op die manier iets te betekenen voor de stad. De kandidatenlijst is een afspiegeling geworden van alle wijken van Doesburg en met vijf vrouwen en twaalf mannen is de lijst een goede mix. Piet Vree is lijsttrekker van de partij. De overige kandidaten zijn, Fred Jansen, David van Sommeren, Rudi Oorlog, Appie van der Beek, Maudith Hendriks, Susan Tehupuring, Henk beijen, Dick Krassenberg, Etienne Neervoort, Anke Oskamp, Theo Verhey, Marijke Wernicke, Rob Kamperman, Lotte van der Laan en Johan Kousbroek.

www.stadspartijdoesburg.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.