Inschrijven school-zaalvoetbal

Breedtesport Doesburg houdt op maandag 21 december in samenwerking met Sportclub Doesburg een zaalvoetbaltoernooi voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisscholen in Doesburg. Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal Beumerskamp en vanaf deze week kunnen kinderen zich inschrijven voor het toernooi. De kinderen betalen bij inschrijving 1 euro per persoon. Op school ontvangen de kinderen een flyer met meer informatie over het toernooi. Inschrijven kan tot en met 17 december via breedtesportdoesburg@hotmail.com. De teams bestaan uit vijf spelers en een begeleider van 18 jaar of ouder. Een team mag zelf een leuke naam verzinnen en bij inschrijving moet bekend zijn wie de begeleider is.

www.breedtesportdoesburg.hyves.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.