Hens van der Walprijs uitgereikt

Vorige week vond op het stadhuis van Doesburg de uitreiking plaats van de Hens van der Wal-Vrijwilligersprijs. Winnaar werd het Coördinatieorgaan Samenwerkende Ouderenbonden (CSO), waarin de ouderenbonden PCOB, KBO en ANBO gezamenlijk optrekken voor de belangen van ouderen in Doesburg.

De prijs bestaat uit een cheque van 500 euro en de Hens van der Wal-ring, die dient als wisseltrofee. De prijs werd door wethouder Willem Bouman uitgereikt aan CSO-voorzitter Wim Derksen.
De gemeente Doesburg reikt jaarlijks de Hens van der Wal-Vrijwilligersprijs uit. Hiermee geeft het gemeentebestuur blijk van waardering voor het vele vrijwilligerswerk dat in de gemeente wordt verricht. Dit jaar werd gekozen voor het thema ‘Belangenbehartiging’. Andere genomineerden waren de Stichting Gehandicapten Raad Doesburg (SGRD) en Jaap Scheltes, secretaris van de wijkraad Noordelijk Molenveld. Hoewel er maar drie inzendingen waren dit jaar, was het voor de jury allerminst makkelijk om de winnaar aan te wijzen. Alle drie de inzendingen voldeden aan de criteria en zijn allemaal geweldig goed bezig. Na de overhandiging was het tijd om een glaasje te heffen op de winnaar die een jaar lang de Hens van der Wal ring mag houden – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.