Home / Doesburg / Aangehouden na bedreiging

Aangehouden na bedreiging

DOESBURG – De politie heeft op 12 december rond 01.30 uur een 20-jarige man uit Doesburg aangehouden op verdenking van bedreiging. De jongen zou onderdeel hebben uitgemaakt van een groepje jongeren die zich nogal agressief had opgesteld in diverse horecagelegenheden in Doesburg. Daarbij zou de man een medewerker van een horecagelegenheid hebben bedreigd toen deze de jongens uit het café wilde verwijderen. Hij kreeg daarbij hulp van een gast die in het gedrang ten val kwam en tegen zijn hoofd zou zijn geschopt. Toen de politie poolshoogte kwam nemen in een horecagelegenheid in de Meipoortstraat, zag een politie-ambtenaar de verdachte, die voldeed aan signalementen die waren opgegeven. De jongen werd aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.