Home / Laag-Keppel / Op glad ijs

Op glad ijs

Het was een gezellige boel, zondag op het Marktplein in Brummen. Jong en oud vond hier vertier op de wintermarkt. Waar oud zich vooral amuseerde op de kerstmarkt, waar leuke kraampjes stonden opgesteld, was de jongere garde wat actiever bezig. Kinderen konden zich lekker uitleven in de sneeuw, die weliswaar uit een machine kwam maar er toch echt uit zag, of een helling af sleeën. Net als vorig jaar bleek de grootste attractie echter de ijsbaan te zijn. Voorzichtig waagden de jongens en meisjes zich met de ijzers het ijs op. Dat ging nog niet overal even soepeltjes, de meeste kinderen moeten nog even wennen aan deze wintersport. Voor de meesten van hen was het vorig jaar immers de eerste keer dat zij de schaatsen onder konden binden. Gelukkig was het na zondag nog niet gebeurd. De ijsbaan blijft deze week nog liggen voor de kinderen van de basisscholen, zodat er in ieder geval nog geoefend kan worden
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.