Met Regiobode naar Kerstcircus Arnhem

ARNHEM – Het wereldsterrencircus geeft vijf keer twee kaarten weg aan de lezers van de Regiobode, voor het kerstcircus in de Rijnhal in Arnhem op maandag 28 december. Het kerstcircus in de Rijnhal is betoverend mooi, maar vooral Lachen, Gieren en Brullen.

Angel is de nieuwste show van het internationale Cirque Bouffon. Een kunststuk van een oorspronkelijke schoonheid aangevuld met elementen uit het circus, verfijnde humor, theater en dans. De duivel en de engel, hemel en hel. Een mix van prachtige artiesten, hoogstaande acrobatiek, fantastische kostuums en betoverende muziek…… de toeschouwer verdwijnt in een droom. Maar hij zal ook de lachspieren trainen door de gastoptredens van wereldvermaarde artiesten zoals clown Peter Shub en het komische duo Men in coats. Winnaar van de Zilveren Clown, Peter Shub, vertoonde zijn grappen over de hele wereld. Van Cirque du Soleil in Canada, Big Apple in New york tot het Monte Carlo International Festival. De meest bekeken You Tube filmpjes aller tijden komen van Men in coats. De reacties zijn overweldigend: “Heb het steeds weer bekeken, zooo grappig, tranen van het lachen. Meer van dit alsjeblieft!.” Ze komen nu naar Arnhem.

Iedereen die kans wil maken op de vrijkaarten voor het Kerstcircus in Arnhem kan een e-mail sturen naar actie@regiobode.nl onder vermelding Vrijkaarten Kerstcircus of een briefje sturen naar Regiobode, postbus 230, 6950AE in Dieren. Vermeldt in één zin waarom u naar het kerstcircus wil.

www.kerstcircusarnhem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.