Home / Apeldoorn / Start tweede vaccinatieronde Mexicaanse griep

Start tweede vaccinatieronde Mexicaanse griep

APELDOORN / BRONCKHORTS / BRUMMEN – GGD Gelre-IJssel prikt van 14 tot en met 18 december voor de tweede keer jonge kinderen en huisgenoten tegen Nieuwe Influenza A. Twee prikken geven het beste resultaat want hiermee zijn huisgenoten van baby’s tot zes maanden of kinderen van zes maanden tot 5 jaar maximaal beschermd tegen het Mexicaanse griepvirus. Ook wie de eerste prik gemist heeft, kan deze alsnog halen tijdens de tweede ronde. De risicogroep heeft een oproepkaart ontvangen met een registratiekaart en een data- en locatieschema. Als mensen uitgeweken zijn naar een andere datum of locatie tijdens de eerste vaccinatieronde, dienen zij er zelf rekening mee te houden dat er 21 dagen tussen de twee prikken moet zitten. Voor mensen die door overmacht de eerste vaccinatie hebben gemist, organiseert de GGD een extra vaccinatiemoment in de week van 11 januari. In Apeldoorn wordt er op 14,15 en 16 december geprikt in Sporthal Mheenpark. In Bronckhorst kan de doelgroep op 16 december terecht in Sporthal De Kamp en in Brummen wordt er op 14 december geprikt in Sporthal de Bhoele.

Oproepschema, www.ggdgelre-ijssel.nl; Informatie Nieuwe Influenza A, www.grieppandemie.nl; GGD Gelre-IJssel, tel, 088 – 4433000 of www.ggdgelre-ijssel.nl
Landelijke infolijn, tel, 0800 – 1100.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.