Home / Eerbeek / Kerstsfeer in koud Eerbeek

Kerstsfeer in koud Eerbeek

EERBEEK – De Warme Wintermarkt die zaterdag op het Oranje Nassauplein in Eerbeek werd gehouden, mocht zich verheugen in een flinke belangstelling. Bezoekers namen en masse een kijkje op het plein dat zich uitstekend leent voor een dergelijk evenement. Er was een levende kerststal, de glühwein vloeide rijkelijk, een pretband speelde kerstliedjes en de standhouders hadden hun best gedaan met sfeerverlichting hun koopwaar in het licht te zetten. “Het is de hele dag al gezellig op de kerst-evenementen in onze gemeente”, aldus burgemeester Niels Joosten, die in Eerbeek een kijkje kwam nemen. “Ik was vanochtend in Hall en ook vanmiddag in Empe was er veel sfeer en belangstelling.” – foto Wencel Maresch

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.