Home / De Steeg / Drukte op Middachten

Drukte op Middachten

DE STEEG – Tijdens de donkere dagen voor Kerst staat het fraaie Kasteel Middachten in De Steeg traditiegetrouw in het teken van een buitengewoon sfeervolle kerstaankleding. Dat trok ook in dit weekend weer heel veel toeschouwers, die van het koude maar verder beslist aangename winterweer profiteerden om een kijkje te nemen in de smaakvol ingerichte ruimtes van het kasteel. Ook buiten was er het nodige vermaak, waar jong en oud zich even in Dickenssfeer waande – foto Martin de Jongh
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.