Kerst op het Hooge Land

BEEKBERGEN – Sinds enkele jaren wordt de Kerstmarkt van de Bemivo, de Beekbergense Ondernemers Vereniging, gecombineerd met de wintermarkt op het Het Hooge Land. De fraaie kassen bieden daar een prima locatie een warme kerstsfeer te creëren.
In een aantal legertenten, waar de bezoekers doorheen werden geleid, hadden een aantal winkeliers hun waren uitgestald. Bezoekers konden er genieten van de sfeervolle winter-miniatuurtjes, proeven van een heerlijk wildragout, of een lekkere warme muts of sjaal passen. In de kassen was het moeilijk kiezen uit de overdaad aan spullen waarmee extra kerstsfeer in huis gehaald kan worden. Van een simpel kersttakje, tot uitgekiende en zeer artistieke kerststukken.
Buiten stond een team kettingzaag-kunstenaars met ronkende machines uit boomstammen beelden en vogelhuisjes te zagen – foto Wencel Maresch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.