Home / Beekbergen / Kerst op het Hooge Land

Kerst op het Hooge Land

BEEKBERGEN – Sinds enkele jaren wordt de Kerstmarkt van de Bemivo, de Beekbergense Ondernemers Vereniging, gecombineerd met de wintermarkt op het Het Hooge Land. De fraaie kassen bieden daar een prima locatie een warme kerstsfeer te creëren.
In een aantal legertenten, waar de bezoekers doorheen werden geleid, hadden een aantal winkeliers hun waren uitgestald. Bezoekers konden er genieten van de sfeervolle winter-miniatuurtjes, proeven van een heerlijk wildragout, of een lekkere warme muts of sjaal passen. In de kassen was het moeilijk kiezen uit de overdaad aan spullen waarmee extra kerstsfeer in huis gehaald kan worden. Van een simpel kersttakje, tot uitgekiende en zeer artistieke kerststukken.
Buiten stond een team kettingzaag-kunstenaars met ronkende machines uit boomstammen beelden en vogelhuisjes te zagen – foto Wencel Maresch

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.