Home / Lathum / Rhedenaar gewond na verkeersongeval

Rhedenaar gewond na verkeersongeval

Een 52-jarige man uit Rheden is op 12 december rond 11.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de hoek van de Brinkenweg en de Rivierweg in Lathum. Het slachtoffer reed met zijn auto op de Rivierweg en werd aangereden door een auto die werd bestuurd door een 57-jarige man uit Lathum. Deze wilde vanaf de Brinkenweg de Rivierweg oprijden en zag kennelijk de andere auto over het hoofd. Het slachtoffer is met rug-, nek- en borstklachten overgebracht naar het Rijnstateziekenhuis in Arnhem. (072585)
 

Lees ook

Verkoop oliebollen en appelflappen voor Lathumse kerk

LATHUM – Tussen Kerst en Oud en Nieuw worden in Lathum weer volop oliebollen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.