KiKa Modeshow geslaagd

ROZENDAAL – Twee havo-leerlingen van het Rhedens-Rozendaal, Leonne Dieleman en Nathalie Peters, hielden voor hun profielwerkstuk een modeshow t.b.v. de stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Die modeshow vond plaats in Hotel en Congrescentrum Papendal te Arnhem en was een groot evenement, waar veel topmerken aan hebben deelgenomen, zoals Victor en Rolf, Spijkers en Spijkers, America Today, Sacha schoenen, Trix en Rees en anderen. Diverse bedrijven bleken ook tot sponsoring bereid middels financiele donaties, maar ook sponsoringen in natura, zoals bijvoorbeeld de crew-lunch door Supercoop Rheden. Door al deze sponsoringen is het bedrag dat de modeshow heeft opgebracht voor de stichting KiKa ongeveer 2.000 euro geworden. Een goed bedrag waar de stichting KiKa weer geweldige dingen mee kan doen!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.