Home / Eerbeek / Nieuwe hoofdtrainer voor Eerbeekse Boys

Nieuwe hoofdtrainer voor Eerbeekse Boys

In de persoon van Laurens Leussink heeft voetbalvereniging de Eerbeekse Boys een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De 35-jarige Zutphenaar neemt vanaf 1 augustus 2010 deze functie op zich. Leussink is afkomstig van ABS1 (derde klasse B zondag), waar hij eveneens als hoofdtrainer werkzaam is. Hij vindt het belangrijk dat ‘zijn elftal voor zijn supporters een herkenbaar spel speelt, waar strijd, pressie, positiewisselingen en verzorgd positiespel de uitgangspunten zijn’.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.