Home / Dieren / Voetbalschool Erica’76 geslaagd

Voetbalschool Erica’76 geslaagd

Voetbalvereniging Erica’76 in Dieren is in september gestart met een voetbalschool voor F- en E-pupillen. Onder leiding van hoofdcoach Fehti Ozerdogan krijgen de spelertjes extra techniektrainingen om hun spelniveau te verhogen. Ozerdogan wordt hierbij ondersteund door twee spelers uit het eerste elftal en een aantal jeugdtrainers van de club. Er wordt gewerkt in kleine groepen, waarbij iedere trainer een groepje onder zijn hoede neemt en een andere techniek aanleert.
Het jonge talent heeft inmiddels tien trainingen achter de rug en boeken zichtbaar vooruitgang. Bepaalde manoeuvres, die tijdens de extra trainingen zijn aangeleerd, zijn tijdens de wedstrijden van zaterdagmorgen op het veld terug te zien. De jongens en meiden zijn ook duidelijk zekerder op het veld.
Dit eerste experiment is wat Erica’76 betreft zeker geslaagd. Er zijn plannen om in het voorjaar van 2010 verder te gaan met de voetbalschool, misschien zelfs ook voor C- en D-spelers.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.