Home / De Stek viert eerste verjaardag

De Stek viert eerste verjaardag

Galerie de Stek in Eerbeek viert haar eerste verjaardag. Het eerste jaar van de Stichting Eerbeekse Kunstenaars was mooi, veel bezoekers wisten de weg te vinden naar de galerie aan de Stuyvenburchstraat.

De Stek wordt volledig gedraaid door hardwerkende vrijwilligers en de kunstenaars zelf, het is dan ook een niet-commerciële galerie. De kunstenaars exposeren en verkopen hun werk zelf. Niet alleen zijn er mooie exposities te zien, ook wordt de ruimte van De Stek regelmatig gebruikt als ruimte voor workshops. Voor het komend jaar staat er nog veel meer op stapel, want De Stek blijkt publiek te trekken.
Het éénjarig bestaan werd gevierd tijdens de opening van de zevende expositie in De Stek. Kunstenaars Els Gubbels, Marjolein Nijhuis, Froukje de Wilde en Corry de Mos tonen tot en met 23 januari hun werk. De Stek is geopend op donderdag van 12.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.
 

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.