Secretaris weg uit Doesburg

Frits Wester vertrekt bij de gemeente Doesburg. Daarmee komt een einde aan een dienstverband van ruim 17 jaar. Het vertrek van de gemeentesecretaris is vooral ingegeven door verschillen van inzicht tussen college en secretaris over de wijze van aansturing van de ambtelijke organisatie. Naar aanleiding van deze verschillen hebben college en secretaris in goed overleg afspraken gemaakt over zijn vertrek.

Wester treedt op 1 januari 2010 in dienst bij een adviesbureau. Hij zal zich daar met zijn capaciteiten inzetten voor het openbaar bestuur.

Het college heeft een interim-gemeentesecretaris aangetrokken. De heer drs. J.E. Diepeveen begint zijn werkzaamheden op maandag 14 december. De interim-gemeentesecretaris zal de lopende zaken behartigen. Hij krijgt daarnaast opdracht om de organisatie door te lichten en zal hij een aanzet geven om een visie te ontwikkelen op organisatie en de aansturing er van.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.