Home / Laag-Keppel / Nieuwe groep bij Sparta Brummen

Nieuwe groep bij Sparta Brummen

Nieuwe groep bij Sparta Brummen

BRUMMEN – Gymnastiekvereniging Sparta start met een nieuwe groep bewegen op muziek. Dit is een methode voor conditietraining die actief, uitdagend en prettig is. Centraal staat het plezier om met een groep oefeningen uit te voeren op muziek. Ook is er tijd voor het doen van een aantal gymnastische spelletjes. Deelnemers zullen in de loop der tijd hun uithoudingsvermogen en algehele conditie verbeteren, hun spieren versterken en longinhoud vergroten. De lessen worden gegeven door Veneta, een bekende uit de ritmische gymnastiek. Ze traint selectiemeisjes, individueel en in groepen en geeft daarnaast les aan volwassenen, zoals Sportfit 50+. De lessen vinden plaats op dinsdagmorgen van 10.10 tot 11.10 uur in Plein Vijf in Brummen.

www.spartabrummen.nl
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.