Kop/staart botsing Beekbergen

Twee personenauto’s waren donderdagavond 10 december betrokken bij een zogeheten kop/staartbotsing op de Arnhemseweg in Beekbergen. De brandweer heeft uit beide auto’s twee passagiers bevrijd.
De hulpdiensten kregen omstreeks 19.00 uur de melding van de aanrijding. Een 65-jarige automobilist uit Apeldoorn reed over de Arnhemseweg in Beekbergen in de richting van Apeldoorn. Hij zag te laat dat zijn voorganger ter hoogte van de Stoppelbergweg stilstond om linksaf te slaan waardoor hij achterop tegen de auto van deze 23-jarige bestuurder uit Loenen botste. Twee passagiers uit beide auto’s, een 22-jarige Apeldoornse en een 71-jarige Apeldoornse, zijn met rug-en nekklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn weggesleept.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.