Home / Arnhem / Dierenaar aangehouden in woning ex

Dierenaar aangehouden in woning ex

In een woning in de Arnhemse wijk Klarendal heeft de politie in de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 december een 28-jarige man uit Dieren aangehouden wegens onder meer huiselijk geweld tegen zijn ex, een 25-jarige Arnhemse. De man was die nacht naar de woning van zijn vrouw zijn gegaan waar hij de boel kort en klein zou hebben geslagen. Toen buurtbewoners vanwege het kabaal de politie belden gingen agenten poolshoogte nemen. Daarbij werden sporen van vernielingen aangetroffen. Daarop werd de Dierenaar aangehouden. Door de Arnhemse is aangifte gedaan.
 

Lees ook

Groots Polman Opticiens Eyewear Event in Arnhem

ARNHEM / VELP – Polman Opticiens, waar Focus Optiek in Velp onder valt, houdt zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.