Home / Velp / Velpenaar aangehouden wegens heling

Velpenaar aangehouden wegens heling

De gewaarschuwde agenten werden aangesproken door een vrouw. Deze verklaarde dat zij haar fiets had aangetroffen die op 20 november was gestolen. Deze fiets stond in de voortuin van de 42-jarige man. De 42-jarige verklaarde niet te weten van wie de fiets was die in zijn voortuin stond. Een getuige, die de vrouw vergezelde, verklaarde dat zij die middag een verklaring zou afleggen op het politiebureau omdat zij de 42-jarige op vrijdag 20 november had gezien met deze fiets. Hierop werd de 42-jarige aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.