Home / Rheden / Auto te water

Auto te water

RHEDEN – Dinsdagmiddag is ter hoogte van de Oranjeweg/IJsselsingel in Rheden, een auto te water geraakt. Het voertuig was afkomstig van de snelweg A348. De auto kwam op de kop in het water terecht. Omstanders hebben de chauffeur uit de wagen gehaald. De massaal uitgerukte hulpdiensten, waaronder een duikploeg, hoefden daardoor niet in actie te komen. De man werd meegenomen voor onderzoek en de auto is geborgen – foto Martin de Jongh

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.