Ode aan Otis

Brand New Bag speelt op zaterdag 19 december in De Harmonie te Laag Soeren.

Dit jaar zal de Brand New Bag tijdens haar X-Mas party 2009 een tribute presenteren aan Otis Redding. Deze zal worden vertolkt door de fenomenale soulzanger Louis Windzak (bekend als de Nederlandse Otis Redding). Hij is het summum op Soulgebied. Elke song wordt in zijn waarde gelaten, zonder franje, en puur natuur. Louis Windzak weet precies de juiste sfeer en emoties op te roepen die horen bij de authentieke soul-sound uit de sixties. Louis stond in zijn carriere met grote regelmaat op het podium naast grootheden als Eddy Floyd en Percy Sledge. Hij was de allereerste winnaar van de legendarische Soundmixshow van Hennie Huisman, in de jaren zeventig. Natuurlijk is ook leading Lady van Brand New Bag; Atty Pattipeilohy van de partij. Een vrouw met de stem die hoort bij deze muziek, warm, krachtig, donker en vol soul!

Brand New Bag staat garant voor een geweldige swingende avond met soul muziek van toen tot nu en is in staat altijd weer te verrassen! De zaal van De Harmonie gaat open om 21.00 uur en entreekaarten zijn in de voorverkoop á €10 te koop bij De Harmonie en via de website www.brand-new-bag.nl.

Ook van de bezoekers wordt een bijdrage verwacht want de dresscode is “Kerstbest”.

Come take your soulmates to the hottest band in town!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.