Ongeval met gestolen auto

DOESBURG – Bij een verkeersongeval aan de Parallelweg in Doesburg, zijn donderdag drie mannen gewond geraakt. Rond half vijf waren ze bij een ongevel betrokken.

Bij de klap raakten de drie inzittenden van de personenauto gewond, waarna ze overgebracht werden naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Eén van de betrokken auto’s bleek gestolen. Een 29-jarige bestuurder reed met zijn auto vanuit de Didamseweg in Doesburg richting bedrijventerrein Den Helder. Uit tegenovergestelde richting kwam een 45-jarige autobestuurder uit Didam. Diens bestelwagentje zou daarbij al slingerend op de weghelft van het tegemoetkomend verkeer zijn geraakt. Een frontale botsing was het gevolg. De 45-jarige bestuurder van de bestelwagen vluchtte vervolgens. Kort na het ongeval bleek het voertuig waarin hij reed gestolen. De Didammer had zich verstopt onder aan het talud, maar werd later gezien en een achtervolging resulteerde erin dat de man door in het water te springen ontsnapte. Diezelfde avond rond 23.30 uur heeft de politie aan de hand van een tip van een getuige de 45-jarige aan kunnen houden in de wijk Klarendal in Arnhem. De politie stelt een onderzoek in – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.