Yvonne van Gennip versiert dromenboom

DE STEEG – Yvonne van Gennip versierde de dromenboom van de Laureus Foundation in Kasteel Middachten in De Steeg. Het kasteel is tot en met zondag 13 december elke dag van 11.00 tot 19.00 uur geopend om bezoekers te laten genieten van de echte kerstsfeer.

Vanaf eind november konden kinderen van 10 tot en met 12 jaar hun dromen opschrijven en vertellen hoe zij de wereld willen veranderen door sport. Al deze dromen hangen nu in de Laureus kerstboom in Kasteel Middachten waar bezoekers de dromen kunnen lezen en donaties kunnen doen. Laureus Nederland heeft het doel om sport in te zetten om de positie van kinderen in de maatschappij te verbeteren. Yvonne van Gennip, Olympish schaatskampioene, kiest de twintig mooiste droominzendingen uit en de makers hiervan worden uitgenodigd voor het Laureus kerstdiner met Yvonne in de eetkamer van het kasteel. Het kasteel is dit jaar op een klassieke maar natuurlijke manier versierd en er zijn veel combinaties te zien van bloemen met natuurproducten. Naast de kerstopenstelling van het kasteel is er in de bijgebouwen een kerstmarkt ingericht waar handgemaakte cadeautjes te koop zijn. In het onderhuis van het kasteel is er tijd voor thee met iets lekkers. De glühwein en knapperende houtvuren om op te warmen, ontbreken niet – foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.