Warme Witte Wintermarkt met ijsbaan

Er zijn optredens van In Between, kinderkoor Vox Tunes en de HOB Pretband. Sportcentrum Hippmann verzorgt een demonstratie en optiek Borgonjen en Sol Luna laten het publiek genieten van modeflitsen, evenals Verry Mode, Lubbers optiek en Iris Lingerie. Kinderen kunnen broodjes en marshmellows bakken, sleetje rijden, springen op een tiroler springkussen of genieten van de verhalen van echte vertellers. De opening vindt plaats om 12.00 uur. Van 17.00 tot 22.00 uur wordt de dag afgesloten met een gezellige après ski-party met KerstDJ Frank in de Vier Jaargetijden. Als klap op de vuurpijl wordt er ook weer een echte ijsbaan op het marktplein gelegd. Deze wordt geopend tijdens de markt en is nog tot 21 december te bezoeken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.