Home / Spankeren / Spankerenaar gewond bij ongeval

Spankerenaar gewond bij ongeval

Het slachtoffer reed omstreeks vijf uur in de namiddag met zijn auto over de Kanaalweg komende uit de richting Laag Soeren. Ter hoogte van de kruising met de Spankerenseweg reed hij linksaf. Daarbij zag hij een tegemoetkomende en rechtdoorgaande auto, bestuurd door een 23-jarige man uit Dieren, kennelijk over het hoofd. Beiden botsen op elkaar waarbij de Spankerenaar letsel aan zijn gezicht opliep. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Dierenaar kwam met de schrik vrij. Volgens de politie was er geen drank in het spel.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.