Bonenstaaktoernooi in Spoorzicht

Biljartvereniging VOG uit Eerbeek houdt dit jaar van dinsdag 15 december tot en met zaterdag 19 december het jaarlijkse Bonenstaaktoernooi in Café Spoorzicht. Van dinsdag tot en met vrijdag vinden de voorrondes plaats en per avond worden twee rondes gespeeld. De winnaars spelen op zaterdag de halve finale en de winnaars daarvan strijden uiteindelijk later die dag om het halve varken in de finale. Nieuw dit jaar is dat er alle avonden gemengd wordt gebiljart. De donderdagavond was voorheen Lady’s night, maar heeft nu de naam Surprie Night gekregen. Op deze avond treedt er, zoals alle voorgaande jaren, een artiest op. Op alle speeldagen vindt er een loterij plaats, aangeboden door ondernemers uit Eerbeek en omstreken, en op zaterdag vindt er traditiegetrouw een superverloting plaats. De kosten voor deelnamen aan het bonenstakentoernooi bedragen 5 euro per speelronde.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.