Lichtfeest Molenveld Zuid

DOESBURG – De brandweer komt, donderdag 10 december om 19.00 uur, met de hoogwerker honderden lampjes ophangen in de dertig meter hoge spar aan de Oranjesingel bij de Schildersschool in Doesburg. Op zaterdag 12 december om 19.00 uur worden de lichtjes ontstoken tijdens het zogenaamde lichtfeest, georganiseerd door het projectteam je buren uit Doesburg. Inwoners van de wijk Zuidelijk Moleveld kunnen dan genieten van muziek, warme chocolademelk en glühwein. Bewoners ontvangen voor die tijd een ster in de brievenbus die zij tijdens het lichtfeest in de boom mogen hangen. Helpende handen zijn welkom. Er moet dan gedacht worden aan het inschenken van wijn. Bewoners die zich structureel willen inzetten voor de wijk kunnen zich aanmelden bij de wijkraad in oprichting via E-mail, jeburen@me.com of bel naar Els Jansen via tel, 0313 – 473436.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.