Home / Dieren / 60-jarig huwelijk echtpaar Platje-Bokma

60-jarig huwelijk echtpaar Platje-Bokma

Burgemeester Wingerden-Boers van de gemeente Rheden bracht dinsdag 1 december een bezoek aan echtpaar Platje-Bokma ter gelegenheid van hun zestigjarig huwelijk. De burgemeester feliciteerde het echtpaar namens het college en bood hen een bos bloemen aan in hun huis aan de Harderwijkerweg in Dieren.
De heer en mevrouw Platje hebben elkaar op de Tweede pinksterdag in mei 1948 ontmoet tijdens een muziek- en zangconcours in het Friese Idskenhuizen en trouwden in het Friese Langweer. Het diamanten echtpaar heeft een zoon, drie dochters en vijf kleinzonen – foto: Marc Pluim.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.