Oud Loenen op site Lomive

 De Loenense Ondernemersvereniging Lomive heeft sinds kort een fraaie vernieuwde site op internet. Wie www.Loenen.nu aanklikt, ziet meteen het nieuwe (frisse) logo van Lomive en veel informatie over deze actieve vereniging. Wie meer informatie over een Loenens bedrijf wil hebben kan dit hier inzien.
Engelbert Rissewijck beheert de site en streeft er naar om het actueel te houden. De agenda van Loenense activiteiten is er te zien maar ook nieuws van de Dorpsraad en andere verenigingen.
Omdat er veel belangstelling is naar plaatjes uit het verleden van Loenen’. is Rissewijck gestart met een nieuwe rubriek. Hij krijgt hiervoor de medewerking van Martien Kobussen, die veel plaatjes heeft verzameld van zijn geboortedorp. De rubriek kreeg als titel Oud Loenen in beeld. Iedere week een oude foto van oude gebouwen, plekjes, maar ook van groepen. Wellicht komen ook schoolfoto’s aan de beurt. Een klik naar de Loenense site blijft spannend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.