Home / Loenen / Jongerenbeleid Loenen in orde

Jongerenbeleid Loenen in orde

Binnen Loenen blijken meerdere groepen jongeren te zijn. Lof hadden de sprekers over de activiteiten die de jongerensoos ontwikkelt. Echter alle groepen jongeren kunnen niet even goed met elkaar overweg. Het gevolg is dat een groep soms niet zo goed aansluit bij de rest en zo’n groep voelt zich dan niet welkom en gaat negatief gedrag vertonen wat tot excessen kan leiden. Sergio probeert met hulp van Harrie Slot en van de Loenenaren om dit negatieve gedag om te buigen naar meer positief gedrag.
Vanuit de vergadering werd verzocht of de wijkagent weer contacten op wil gaan doen bij de basisscholen. Vooral bij de leerlingen van groep 8 die na de zomervakantie per fiets naar het voortgezet onderwijs in Apeldoorn gaan. Slot wil hier graag aan meewerken.
Reinder Groenhof gaf daarna een presentatie over Hartveilig Wonen. Er wordt naar gestreefd door middel van georganiseerde burenhulp 7 dagen per week, 24 uur per dag een reanimatienetwerk in Loenen te realiseren. Op dit moment zijn er al meerdere AED’s in Loenen beschikbaar.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.