Zwemvierdaagse Doesburg staat voor de deur

DOESBURG – Van 27 t/m 30 december houden zwembad Den Helder en de Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) weer de Nationale Zwemvierdaagse.Belangstellenden kunnen op de zondag van 13.00 tot 15.00 uur en op maandag, dinsdag en woensdag van 18.00 tot 20.00 uur de afstanden afleggen. Kinderen en jeugd leggen 250 meter per dag af, de ouderen 500 meter per dag af. Het is ook mogelijk om nog meer meters op de dagen af te leggen voor het geval niet iedere dag deelgenomen kan worden. Voor de fanatieke zwemmer(s) bestaat de mogelijkheid om meerdere keren het parcours af te leggen. Deelnemen kost voor kinderen 6 euro, voor volwassenen 8 euro en een combikaart kind/volwassene kost 12 euro. Met regelmaat worden de zwemmers en hun publiek getrakteerd op een hapje. Tijdens het zwemmen is het tevens genieten van het luisteren naar de Top-2000.
Vanaf 8 december kan worden ingeschreven aan de receptie van het zwembad in Doesburg.

Paul Hamer, tel.: 06-53712269
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.